u bent hier: Home > Opdrachtgevers > Detachering

Detachering

[De Redactie] helpt u graag aan tijdelijke versterking van uw redactie of communicatieafdeling. In drukke periodes bijvoorbeeld, of tijdens ziekte of zwangerschap van een van uw medewerkers. Uit onze ruime database selecteren wij binnen enkele dagen geschikte én beschikbare kandidaten. Wilt u de samenwerking met een van onze mensen starten? [De Redactie] legt de werkrelatie vast in een eenvoudig detacheringscontract. U betaalt alleen een bedrag per gewerkt uur, wij dragen loonbelasting en sociale premies af. Zo kunt u snel, flexibel en zonder verdere werkgeversverplichtingen extra capaciteit inhuren. Wij werken altijd op basis van no cure, no pay.

Voor meer informatie:  bel 0299-653 853, mail info@deredactie.nl
of vul het informatieformulier in.

Noordhoff uitgevers“Noordhoff werkt samen met [De Redactie] op het gebied van detachering en inzet van editors en tekstredacteuren  ter ondersteuning van de afdeling Editing. Bijna alle gedetacheerden werken bij Noordhoff aan producties voor het Voortgezet Onderwijs, voornamelijk aan exacte vakken. De samenwerking met [De Redactie] verloopt altijd zeer soepel en de communicatielijnen zijn kort. De verwachtingen over en weer zijn helder en we hebben regelmatig contact over de gang van zaken. Waar nodig kan [De Redactie] snel schakelen. Voor de inzet van extra personeel denken ze graag mee en door hun grote netwerk kunnen ze snel voorstellen doen voor geschikte kandidaten. Het is zeer fijn dat De Redactie proactief meedenkt in personele vraagstukken en een grote mate van flexibiliteit toont. In de samenwerking ligt de focus altijd op een werkbare oplossing voor beide partijen.”

Amanda Possel
Manager Editing Noordhoff Uitgevers.

 

 

ANP“Het ANP werkt al vele jaren samen met Bureau [De Redactie] en naar volle tevredenheid. Het bureau is in staat om snel en doeltreffend redacteuren met specifieke competenties te werven wanneer we die nodig hebben. Mede daardoor is onze flexibele schil altijd wendbaar genoeg om op acute noden en wensen van klanten in te spelen. Wat ons verder aanspreekt is dat de medewerkers van [De Redactie] zich zelf ook senang voelen en er wordt altijd prima gecommuniceerd. Recent hebben we [De Redactie] de werving laten verzorgen voor onze nieuwe kindernieuwsdienst en ook dat verliep vlekkeloos.”

Johan Groeneveld
Adjunct-hoofdredacteur van het ANP

 

 

 

FCB“FCB stimuleert en ondersteunt werkgevers en werknemers bij de ontwikkeling van het werk in de branches Welzijn, Jeugdzorg en Kinderopvang. Via [De Redactie] hebben wij twee mensen ingehuurd om ons te ondersteunen bij vele communicatie activiteiten. Een medewerkster voor online activiteiten gericht op de ontwikkeling, beheer en onderhoud van website en sociale media. En een medewerkster als ondersteuning voor het communicatieteam (van 4 personen) voor de allerhande uitvoerende werkzaamheden. Wij zijn zeer tevreden. Deze twee mensen hebben in korte tijd onze organisatie en werkwijzen eigen gemaakt. Ze zijn enthousiast en werken hard.”

Tjakko Hoeve
Manager bedrijfsvoering bij FCB

 

 

MSN“MSN maakt al jaren gebruik van de diensten van [De Redactie] om het redactieteam van de nieuwsportal samen te stellen. MSN schetst het profiel en een termijn en [De Redactie] gaat direct op zoek, spreekt mensen altijd persoonlijk en stelt geschikte kandidaten voor.

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met [De Redactie]. Zij zijn altijd betrokken, bereid om mee te denken en staan voor kwaliteit.”

Rebecca Rijnders
Editor in chief MSN web & apps at Microsoft