u bent hier: Home > Opdrachtgevers > Content en coördinatie > Tekstproductie

Tekstproductie

Heeft u professionele content nodig, bijvoorbeeld voor een website, brochure, advertorial of nieuwsbrief? Daar zet u het liefst een ervaren tekstschrijver voor in. [De Redactie] ondersteunt u bij zowel terugkerende producties als incidentele schrijfopdrachten. Een tekstschrijver met ervaring in uw branche of vakgebied schrijft op basis van een briefing of (telefonisch) interview een tekst op maat, in uw eigen tone-of-voice.

Voor meer informatie:
bel 0299-653 853
mail info@deredactie.nl
of vul het informatieformulier in.

 

 

"De Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF begeleidt al sinds 1948 vluchtelingen in Nederland bij hun studie en het vinden van een passende baan. Directeur Mardjan Seighali draagt het bijzondere verhaal van onze studenten en het UAF dagelijks uit op hele diverse podia. Samen met de speechwriter die [De Redactie] voor ons vond, hebben we dat verhaal eens goed onder handen genomen met als resultaat een aantal speeches die inspiratie bieden en toehoorders uitnodigen om vluchtelingtalent een kans te geven. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking. [De Redactie] vond voor ons een ervaren schrijver die snel werkt en aansprekende speeches levert.” Mariëtte Flipse Pers en Publiciteit Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

"De Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF begeleidt al sinds 1948 vluchtelingen in Nederland bij hun studie en het vinden van een passende baan. Directeur Mardjan Seighali draagt het bijzondere verhaal van onze studenten en het UAF dagelijks uit op hele diverse podia. Samen met de speechwriter die [De Redactie] voor ons vond, hebben we dat verhaal eens goed onder handen genomen met als resultaat een aantal speeches die inspiratie bieden en toehoorders uitnodigen om vluchtelingtalent een kans te geven.

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking. [De Redactie] vond voor ons een ervaren schrijver die snel werkt en aansprekende speeches levert.”

Mariëtte Flipse
Pers en Publiciteit
Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

“Het centrale interne medium van de Belastingdienst is de ‘Beeldkrant’. Daarmee bedienen we een kleine 30.000 collega’s met nieuws en achtergronden. En vaste groep redacteuren van [De Redactie] schrijft regelmatig achtergrondartikelen voor de Beeldkrant. Voor de opdrachtverstrekking en -afhandeling hebben we een raamovereenkomst gesloten met De Redactie.

Ondanks de ingewikkelde structuur van de Belastingdienst en de vaak complexe inhoud van het werk zijn verschillende redacteuren erin geslaagd zich vrij snel de materie eigen te maken. Ze opereren nu gemakkelijk in een politiek gevoelige omgeving, stemmen stukken af en kunnen de juiste, bedrijfsjournalistieke tone of voice vinden. Een volgende stap kan zijn om per redacteur te gaan specialiseren op onderwerp of thema binnen de Belastingdienst.”

Henk Jonkers
Eindredacteur Beeldkrant van de Belastingdienst