u bent hier: Home > Opdrachtgevers > Content en coördinatie > Jaarverslagservice

Jaarverslagservice

Een helder en aantrekkelijk jaarverslag is het visitekaartje van uw organisatie. Maar de productie ervan is vaak complex. Soms komt u er pas halverwege achter dat u handen tekort komt. In elk stadium kan [De Redactie] bijspringen, op het gebied van coördinatie, tekstschrijven, eindredactie of vormgeving bijvoorbeeld. Wij hebben ruime ervaring met jaarverslagen voor organisaties in onder meer zorg, onderwijs en zakelijke dienstverlening.

Voor meer informatie:
bel 0299-653 853
mail info@deredactie.nl
of vul het informatieformulier in.

 

Logo_Fontys“Fontys heeft [De Redactie] ingeschakeld voor het samenstellen, schrijven en redigeren van het corporate jaarverslag. In overleg met een communicatieadviseur van Fontys werden de teksten verzameld en door de redacteur van [De Redactie] desgewenst herschreven en geredigeerd.

De samenwerking verliep uitermate soepel en professioneel. Na een eerste bezoek van de redacteur is het contact verder digitaal verlopen. Dat was efficiënt en effectief. Fontys is zodanig tevreden over de samenwerking dat voor het volgende jaarverslag met plezier weer gebruik gemaakt wordt van de diensten van [De Redactie].”

Monique van Laar
Communicatieconsultant Fontys Hogescholen