u bent hier: Home > Opdrachtgevers > Content en coördinatie > Bladen maken

Bladen maken

Geeft u een (digitaal) magazine uit voor uw interne- of externe communicatie? Dan weet u hoeveel tijd het kost om een bladplanning te maken, redacteuren te briefen en vormgevers en fotografen aan te sturen. [De Redactie] begrijpt wat nodig is voor een vlekkeloze magazineproductie. Met het cafetariamodel bepaalt u zelf welke modulen u bij ons inkoopt. Bijvoorbeeld de volledige coördinatie, contentcreatie of alleen eindredactie en fotografie. Tussentijds stelt u uw wensen eenvoudig bij. Wel zo flexibel en kostenefficiënt.

Voor meer informatie:
bel 0299-653 853
mail info@deredactie.nl
of vul het informatieformulier in.

 

Rotary

Met een team van een communicatieadviseur, een hoofdredacteur, freelance redacteuren, fotografen en een vormgever zetten we zes keer per jaar een mooi en inhoudelijk sterk blad neer. Rotarians hebben ontzettend veel interessante content te bieden. In samenwerking met de zeven districtsredacteuren bedenken we thema’s en artikelen. Het magazine is een perfect medium om de binding van de leden met Rotary te versterken en natuurlijk ook om nieuwe leden te werven.

Voor Vrouwen van Nu organiseert [De Redactie] diverse eindredactiewerkzaamheden voor het ledenblad van Vrouwen van Nu. Carla Wijers, directeur Vrouwen van Nu: 'Het magazine van Vrouwen van Nu is decennialang door enthousiaste, creatieve vrijwilligers van de vereniging onder leiding van een beroepskracht op het landelijk bureau met mooie artikelen gevuld. Hierdoor staat tot op de dag van vandaag de inhoud dicht bij de lezers. Tweeënhalf jaar geleden besloot ik om een deel van deze lange traditie te doorbreken. De eindredactie wilde ik uitbesteden. Op zoek naar een geschikte partner kwam ik bij [De Redactie] uit. Dat bleek een goede keus, zo goed dat ik een half jaar geleden ook hun bemiddeling voor een externe bladcoördinator inriep. In de gesprekken met De Redactie is goed geluisterd naar wat nodig is en meegedacht in de aanscherping van het profiel. Naast professionele kwaliteiten is de persoonlijke kleur die iemand meeneemt belangrijk om succesvol te kunnen werken in onze complexe vrijwilligersomgeving met landelijke en provinciale redacties. [De Redactie] heeft dat goed begrepen en heeft voor ons nodige maatwerk geleverd.'