u bent hier: Home > Kandidaten

Kandidaten

[De Redactie] helpt jou verder in je carrière. Met projectmatig werk, een vaste baan of een freelance opdrachten, maar ook met training, coaching en inspirerende events. [De Redactie] is specialist in redactie en communicatie. Wil je weten wat [De Redactie] kan betekenen voor jouw professionele ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vacatures

Wil je reageren op een vacature en sta je nog niet ingeschreven? Vul het inschrijfformulier in en stuur je cv op. Naar het inschrijfformulier

Inschrijven

Ben je op zoek naar een vaste baan of een tijdelijke opdracht in media of communicatie? Schrijf je dan in bij [De Redactie].

Professionele ontwikkeling

[De Redactie] Trainingen biedt een ruim aanbod workshops, met docenten die zowel de praktijk als de theorie beheersen. Heb je langer de tijd en wil je dieper op de stof ingaan? Volg dan een avondcursus. Naar [De Redactie] Trainingen

Redactogram

Het RedactoGram is een online tool, gebaseerd op het klassieke enneagram. De test geeft inzicht in jouw persoonlijkheid, houding en gedrag in een redactionele werkomgeving. Op basis van 45 vragen berekent het RedactoGram jouw redactionele typologie. Zo draagt de test bij aan een succesvolle match met een opdrachtgever. Kom je op intakegesprek? Dan ontvang je automatisch logingegevens.

FAQ

Hier vind je de antwoorden op veel gestelde vragen van kandidaten. Naar faq