Nicole Lankhorst bemiddeld bij de Vrouwen van Nu

Leestijd: 2 minuten

Nicole Lankhorst is van huis uit bladenmaker. Door de recruiters van De Redactie werd ze bemiddeld als bladcoördinator ledentijdschrift bij de NBvP Vrouwen van NU.

Wat zijn jouw uitdagingen?

Ik vind het altijd weer een leuke uitdaging om me zo snel in te werken op een nieuwe klus.

Je bent door De Redactie bemiddeld als bladcoördinator bij de Vrouwen van Nu. Wat houden je werkzaamheden precies in?

Voor Vrouwen van Nu doe ik de algehele coördinatie van hun magazine. Ik schrijf stukjes, zoek beeld, beoordeel teksten en de vormgeving.

Had je ervaring met een soortgelijke functie of heb je veel bij geleerd?

Deze functie is me op het lijf geschreven. Ik heb meer dan twintig jaar ervaring in het produceren van magazines voor heel veel verschillende bedrijven en organisaties.

Wat vind je fijn aan je huidige werkomgeving en waar moest je aan wennen?

Het fijne aan het werken bij Vrouwen van Nu is het sociale karakter van de vereniging dat ik ook ervaar op het kantoor in Den Haag.

Hoe ging deze bemiddeling in zijn werk?

Dat ging razend snel! Ik zag de functie op www.deredactie.nl en het was net of jullie mij omschreven! Ik heb gereageerd en twee dagen later zat ik bij De Redactie om kennis te maken. Weer een aantal dagen later was ik op gesprek in Den Haag bij de Vrouwen van NU, en twee weken daarna ging ik aan de slag!

Wat maakt jou tot de perfecte kandidaat voor deze job?

Mijn nuchtere maar doordachte aanpak, ik kan overzicht houden en snel schakelen. Bovendien had ik al ervaring met het werken met vrijwilligers.

Wat zou je noemen als je sterkste eigenschappen?

Ik ben positief, resultaatgericht en ga altijd vol energie aan het werk.

Heb je een tip voor andere (aankomende) kandidaten van De Redactie?

Wees jezelf!

Carla Wijers, directeur Vrouwen van Nu over deze bemiddeling:

Carla Wijers, directeur Vrouwen van NuHet magazine van Vrouwen van Nu is decennialang door enthousiaste, creatieve vrijwilligers van de vereniging onder leiding van een beroepskracht op het landelijk bureau met mooie artikelen gevuld. Hierdoor staat tot op de dag van vandaag de inhoud dicht bij de lezers.

Tweeënhalf jaar geleden besloot ik om een deel van deze lange traditie te doorbreken. De eindredactie wilde ik uitbesteden. Op zoek naar een geschikte partner kwam ik bij De Redactie uit. Dat bleek een goede keus, zo goed dat ik een half jaar geleden ook hun bemiddeling voor een externe bladcoördinator inriep.

In de gesprekken met De Redactie is goed geluisterd naar wat nodig is en meegedacht in de aanscherping van het profiel. Naast professionele kwaliteiten is de persoonlijke kleur die iemand meeneemt belangrijk om succesvol te kunnen werken in onze complexe vrijwilligersomgeving met landelijke en provinciale redacties. De Redactie heeft dat goed begrepen en het voor ons nodige maatwerk geleverd. In Nicole hebben wij de perfecte kandidaat gevonden voor deze job.

Wil jij ook door ons bemiddeld worden bij een van onze opdrachtgevers? Schrijf je nu in als kandidaat! Of bent u op zoek naar de juiste kandidaat voor een tijdelijke klus of vast dienstverband? We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@deredactie.nl  of tel. 0299 653853.

×

  Direct contactBel me terug

  • De Redactie
  • Noordeinde 5
  • 1141AE Monnickendam

  • info@deredactie.nl
  • 0299 - 65 38 53
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64TRIO 0781 515 858
  • KVK: 36040811
  ×