Het Taalcongres 2020 verplaatst naar november

Leestijd: 1 minuut
Workshop op Het Taalcongres 2019

Goed nieuws: We hebben een nieuwe datum gepland voor Het Taalcongres 2020.
UPDATE 📌Het Taalcongres kon vorig jaar helaas niet doorgaan, maar we hebben een nieuwe datum! 14 oktober 2021 hopen we alle deelnemers in goede gezondheid te verwelkomen op ons evenement.

Alvast een beetje sfeer proeven? Lees het sfeerverslag van vorig jaar en bekijk de foto’s en video.

Het evenement

Het Taalcongres van De Redactie is het meest veelzijdige evenement voor journalisten, redacteuren en communicatieprofessionals die in één dag meer willen leren over verschillende onderdelen van hun werk. Op donderdag 19 november 2020 wordt deze inspirerende dag voor de 8e keer georganiseerd. Het Taalcongres 2020 heeft dit jaar een overkoepelend thema: Direct duidelijk. Hoe communiceer je op een manier dat je doel in één keer helder is? Het programma is afgestemd op dit thema. Daarnaast geniet je ook van een lekkere lunch en een gezellige borrel die je de gelegenheid bieden om te netwerken met vakgenoten.

Tipje van de sluier

Voor de opening strikten we de charismatische dichter René Oskam als gastspreker. René legt tijdens de opening uit hoe hij te werk gaat en hij zal wat van zijn geheime ingrediënten voor het schrijven van kraakheldere teksten met ons delen. We vroegen een aantal trainers alvast een tipje van de sluier op te lichten over de workshops. Zo vertelt branded content expert Esther Mutsaers meer over de workshop De essentie van je merk. We interviewden socialmedia-expert Paulus Veltman en vroegen hem meer te vertellen over Beter leren schrijven voor social media. Videotrainer Jeroen Westerbeek benoemt in zijn artikel alvast een aantal belangrijke videotrends voor 2020. En trainer Hans Vos vertelt in een korte Q&A meer over de workshop B1 schrijven.

Meer lezen over Het Taalcongres

×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 0299 - 65 38 53
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64TRIO 0781 515 858
  • KVK: 36040811
×