u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > Social media voor gevorderden

Social media voor gevorderden

Omschrijving van de training Social media voor gevorderden

Je begrijpt hoe sociale media werken en zet de diverse platformen al een tijd in als communicatiemiddel. Je twittert en onderhoudt netjes je Facebookaccount.

Toch kost het je moeite de strategie erachter helder te krijgen. Soms voelt het alsof je met hagel schiet.

Tijdens deze training leer je in twee dagen hoe sociale media jou kunnen helpen om de doelstellingen van jouw bedrijf of organisatie te realiseren. Geen droge kost en ingewikkelde modellen, maar praktische voorbeelden en tips die je direct kunt toepassen.

Het programma is ontwikkeld voor gevorderde gebruikers. Je weet hoe platforms als LinkedIn, Twitter en Facebook werken en past sociale media al enige tijd zakelijk toe.

In deze training krijg je handvatten voor een samenhangende aanpak en leer je wat andere mogelijkheden zijn voor online presentie.

Wat komt aan bod bij Social media voor gevorderden?

▪ Een online strategie ontwikkelen
▪ Het schrijven van een social mediaplan
▪ Effectief online communiceren; doelgroepen en social media marketing
▪ Social Media Optimization (SMO): vindbaarheid vergroten en bezoekers trekken
▪ Monitoring, real time PR, crisiscommunicatie en reputatiemanagement
▪ Visual storytelling, online video en Pinterest
▪ Trends en nieuwe ontwikkelingen

Voor wie is de training Social media voor gevorderden bedoeld?

Marketeers, communicatieprofessionals, social mediamanagers, webredacteuren, contentmanagers, brandmanagers, ondernemers en eigenaren van webshops die willen weten hoe sociale media kunnen bijdragen aan de online communicatie en marketing van hun organisatie.

PRIJS:

LOCATIE:

TIJDSTIP:
Van 09.30 tot 16.30 uur
DATUM:

Meld je aan!

direct aanmelden voor deze training

vraag informatie aan over deze training

Docent: Paulus Veltman

Paulus Veltman

Paulus Veltman helpt mensen, bedrijven en organisaties om hun doelen te bereiken met behulp van internet en online media. Hij is een veelgevraagd spreker, trainer en adviseur. Daar ging een succesvolle loopbaan in het bedrijfsleven aan vooraf. Als projectmanager was Paulus verantwoordelijk voor een hele serie innovatieve internetprojecten. Daarnaast hield hij zich bezig met bedrijfsopleidingen en kennisdeling.

Paulus combineert een heldere visie op nieuwe media met veel praktische ervaring. Zijn stijl is gepassioneerd en inspirerend. Hij weet mensen te raken en in beweging te brengen. Bij dat alles blijft hij kritisch en realistisch, wat zijn publiek en opdrachtgevers zeer waarderen.

Hij schrijft onder meer voor Marketingfacts, het grootste weblog over online marketing van Nederland. Veel mensen hebben Twitter ontdekt aan de hand van zijn populaire (gratis) startershandleiding. Als actief lid van de Professional Speakers Association Holland, de beroepsvereniging voor sprekers, zet hij zich in voor kennisdeling door vakgenoten.

lees meer over Paulus Veltman

Ervaringen

8

Goede training met praktische voorbeelden. Met name de tweede dag vond ik erg nuttig. Altijd interessant om te horen hoe anderen zaken aanpakken. Weer voldoende inspiratie om aan de slag te gaan!

8 - Eveline Janse
Consultant and project manager (marketing)communication - strategy and implementation

meer klantervaringen