u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > Instagram, Snapchat, Pinterest en online video

Instagram, Snapchat, Pinterest en online video

Omschrijving van de training Instagram, Snapchat, Pinterest en online video

Heb je LinkedIn, Facebook en Twitter al een beetje in de vingers? Dan is dit het goede moment om te leren hoe je ook nieuwe platforms als Instagram, Pinterest, Snapchat en online video voor je bedrijf of organisatie kunt inzetten.

Bijna 60% van alle Nederlandse jongeren gebruikt inmiddels Instagram en Snapchat, blijkt uit onderzoek van Newcom. Ook volwassenen worden in hoog tempo actiever op deze beeldplatforms. Op Pinterest zijn ze dat al.

Bij online video gaat het minstens net zo hard. Eerst had je eigenlijk alleen YouTube, maar inmiddels is video ook doorgebroken op Facebook. En dan is er ook nog eens live video. Legio mogelijkheden, maar hoe maak je er zakelijk gebruik van?

Doe nieuwe kennis op en vergroot je marketingkansen. Volg deze training en krijg in één dag een solide basis in het werken met visuele platforms.

Wat komt aan bod bij Instagram, Snapchat, Pinterest en online video?

● Wat betekent de beeldexplosie voor jouw bedrijf of organisatie?
● Instagram: de fijne kneepjes
● Instagram: hoe zet je het zakelijk in?
● Snapchat: introductie
● Snapchat: wat kun je er als bedrijf mee?
● Pinterest: een bijzondere doelgroep bereiken
● Online video: hoe wordt je succesvol?
● Online video: YouTube of Facebook?
● Live video en vloggen: hoe beginnen?

Voor wie is de training Instagram, Snapchat, Pinterest en online video bedoeld?

Deze training is geknipt voor iedereen die meer wil weten over het zakelijk inzetten van beeldplatforms en online video. Het maakt niet uit of je in dienst bent, als zelfstandige werkt of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging.

PRIJS:

LOCATIE:

TIJDSTIP:

DATUM:

Meld je aan!

direct aanmelden voor deze training

vraag informatie aan over deze training

Docent: Paulus Veltman

Paulus Veltman

Paulus Veltman helpt mensen, bedrijven en organisaties om hun doelen te bereiken met behulp van internet en online media. Hij is een veelgevraagd spreker, trainer en adviseur. Daar ging een succesvolle loopbaan in het bedrijfsleven aan vooraf. Als projectmanager was Paulus verantwoordelijk voor een hele serie innovatieve internetprojecten. Daarnaast hield hij zich bezig met bedrijfsopleidingen en kennisdeling.

Paulus combineert een heldere visie op nieuwe media met veel praktische ervaring. Zijn stijl is gepassioneerd en inspirerend. Hij weet mensen te raken en in beweging te brengen. Bij dat alles blijft hij kritisch en realistisch, wat zijn publiek en opdrachtgevers zeer waarderen.

Hij schrijft onder meer voor Marketingfacts, het grootste weblog over online marketing van Nederland. Veel mensen hebben Twitter ontdekt aan de hand van zijn populaire (gratis) startershandleiding. Als actief lid van de Professional Speakers Association Holland, de beroepsvereniging voor sprekers, zet hij zich in voor kennisdeling door vakgenoten.

lees meer over Paulus Veltman