u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > SUMMERSCHOOL – APK voor (eind)redacteuren

SUMMERSCHOOL – APK voor (eind)redacteuren

Omschrijving van de training APK voor redacteuren

Je schrijft er het hele jaar vrolijk op los, en meestal gaat dat goed.

Toch denk je weleens: lever ik nog steeds de best mogelijke prestatie? Sluipen er niet wat vreemde gewoontes in mijn schrijfstijl? Ook de journalist of redacteur heeft zo nu en dan last van achterstallig onderhoud. Je koppen zijn niet meer zo creatief als ze geweest zijn, en de zinnen die je schrijft kunnen strakker en helderder.

APK voor (eind)redacteuren is een uitgebreide check-up en doorsmeerbeurt voor iedereen die regelmatige zakelijke teksten schrijft.
 Je wordt gecheckt op spelling en grammatica, koppen maken, invalshoeken, eindredactie over jouw eigen teksten, structuur van een artikel en schrijven voor de doelgroep.

Uiteraard staat deze dag bol van de praktijkopdrachten en krijg je tips en trucs om meer kwaliteit te brengen in je rapporten, beleidsteksten, artikelen, brochureteksten, webteksten en nieuwsberichten.

De APK is een uitgebreide check-up voor iedereen die schrijft, professioneel of voor je eigen vrienden, volgers, contacten en kennissen. Je bent in 1 dag weer helemaal klaar voor een jaar productie.

Wat komt aan bod tijdens APK voor (eind)redacteuren?

  • Eindredactie over jezelf voeren
  • Invalshoeken
  • Koppen
  • Spelling en grammatica
  • Structuur van een artikel
  • Tips & tricks
  • Oog voor de doelgroep

Voor wie is de training APK voor (eind)redacteuren bedoeld?

Marketeers, communicatieprofessionals, webredacteuren, journalisten, bloggers, columnisten of tekstschrijvers. In elk geval ben je iemand die graag schrijft en dat ook met enige regelmaat doet.

PRIJS:
€ 355,- excl. 21% btw
LOCATIE:
Monnickendam
TIJDSTIP:
09.30 - 16.30 uur, lunch is inbegrepen
DATUM:
15 augustus 2018

Meld je aan!

direct aanmelden voor deze training

vraag informatie aan over deze training

Trainer: Hans Vos

Hans Vos (1956) is een ervaren eindredacteur. Niet alleen was hij eindredacteur van de TROS-magazines, ook van Story, Grasduinen, Beau Monde en een aantal uitgaven van het Noord-Hollands Dagblad. Hij verzorgde de eindredactie van diverse boeken waaronder Geheime Levens en Bereik en behoud je ideale gewicht van dieetgoeroe Sonja Bakker.

lees meer over Hans Vos

Ervaringen

8

Periodiek onderhoud, altijd een goed idee. Ook voor eindredacteuren. Hans Vos krijgt je binnen een dag weer scherp op nieuwe spelling, koppen, intro\\\\\\\\\\\\\\\'s, trends en schrijven voor de doelgroep. Met mooie anekdotes en een attractieve manier van lesgeven. Aanrader.

8 - Niels van Laatum
Copywriter

meer klantervaringen