u bent hier: Home > Professional > Merel Roze

Merel Roze

Merel Roze is een ervaren schrijftrainer, tekstschrijver en (online) eindredacteur. Ze schreef twee romans, was een van de eerste bloggers van Nederland op merelroze.com en was columnist voor o.a. NRC Handelsblad en Libelle. Voor [De Redactie] Trainingen geeft ze onder andere Online eindredactie, Columns en blogs en Online creatief schrijven.

Bedrijven waar ze klussen voor doet of heeft gedaan (o.a.): SNS Bank, WUA!, Bikkelhart, Het CCV, Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur, Longfonds (voorheen Astma Fonds), Knab, Mirabeau, Sanoma Media, Sanoma Uitgevers, Libelle, Dance4Life, UWV, Papicolor, Kamer van Koophandel, Humanitas, AT5.

Opdrachtgever over de docent

‘Merel kon zich goed een beeld vormen van de situatie bij de Tweede Kamer. Met haar humor en relaxte benadering wist ze een sfeer te creëren waarbij de deelnemers zich kwetsbaar durfden op te stellen (zoals het aandragen van eigen ‘foute’ voorbeelden en het kritiek geven op teksten van andere deelnemers)’.

Boeken van Merel Roze

Schrijfwijzer voor het web

Merel Roze – Schrijfwijzer voor het web

Altijd al een boek willen publiceren? Of willen weten wat je wel en niet moet doen als je proza wil schrijven op internet? Schrijfwijzer voor het web geeft hier antwoord op.

Merel Roze - Schrijfwijzer voor het webSchrijfwijzer voor het web geeft een overzicht van:
* 10 jaar online schrijven (van weblogs tot Twitter)
* je teksten online publiceren, hoe en waar?
* je online profileren als schrijver
* hoe je dat ongepubliceerde manuscript van je een handje kunt helpen.

Meer informatie en bestellen