u bent hier: Home > Opdrachtgevers > Detachering

Detachering

[De Redactie] helpt u graag aan tijdelijke versterking van uw redactie of communicatieafdeling. In drukke periodes bijvoorbeeld, of tijdens ziekte of zwangerschap van een van uw medewerkers. Uit onze ruime database selecteren wij binnen enkele dagen geschikte én beschikbare kandidaten. Wilt u de samenwerking met een van onze mensen starten? [De Redactie] legt de werkrelatie vast in een eenvoudig detacheringscontract. U betaalt alleen een bedrag per gewerkt uur, wij dragen loonbelasting en sociale premies af. Zo kunt u snel, flexibel en zonder verdere werkgeversverplichtingen extra capaciteit inhuren. Wij werken altijd op basis van no cure, no pay.

Voor meer informatie: 0299-653 853 of info@deredactie.nl

 

 

FCB“FCB stimuleert en ondersteunt werkgevers en werknemers bij de ontwikkeling van het werk in de branches Welzijn, Jeugdzorg en Kinderopvang. Via [De Redactie] hebben wij twee mensen ingehuurd om ons te ondersteunen bij vele communicatie activiteiten. Een medewerkster voor online activiteiten gericht op de ontwikkeling, beheer en onderhoud van website en sociale media. En een medewerkster als ondersteuning voor het communicatieteam (van 4 personen) voor de allerhande uitvoerende werkzaamheden. Wij zijn zeer tevreden. Deze twee mensen hebben in korte tijd onze organisatie en werkwijzen eigen gemaakt. Ze zijn enthousiast en werken hard.”

Tjakko Hoeve
Manager bedrijfsvoering bij FCB

 

 

MSN“MSN maakt al jaren gebruik van de diensten van [De Redactie] om het redactieteam van de nieuwsportal samen te stellen. MSN schetst het profiel en een termijn en [De Redactie] gaat direct op zoek, spreekt mensen altijd persoonlijk en stelt geschikte kandidaten voor.

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met [De Redactie]. Zij zijn altijd betrokken, bereid om mee te denken en staan voor kwaliteit.”

Rebecca Rijnders
Editor in chief MSN web & apps at Microsoft