u bent hier: Home > De Redactie Trainingen
Jij bepaalt wat deze zomer brengt!

Ook dit jaar organiseren wij weer de Summerschool. Een zomer vol mooie workshops van één dag! De workshops op de Summerschool zijn nét even specialer. Het voelt als een dagje vakantie en je leert ook nog een heleboel. In een dag kun je veel doen, zeker als je met anderen ervaringen uitwisselt en samen aan iets werkt. En dit allemaal op een inspirerende locatie in het pittoreske Monnickendam.

De maanden juni, juli en augustus hebben wij bomvol gepland met interessante en leuke workshops op het gebied van communicatie, presentatie, schrijven en online media. Geef je creativiteit alle ruimte in Creatief online schrijven of vergaar belangrijke kennis in de workshop over Google analytics. Krijg meer vertrouwen in je presentatietechniek door Inspirerend spreken of kom bij het onderliggende verhaal door Interviews en interviews uitwerken. Gloednieuw zijn de workshops Vriendelijk en duidelijk chatten, klantgerichte e-mails/brieven schrijven in b-1 en Luisteren naar lichaamstaal. Maar onze succesnummers Columns en blogs en Creatief schrijven zijn er uiteraard ook weer bij! Kom je meedoen?

Kijk hier voor het complete programma van de Summerschool!

Maak een limerick en win een workshop!

Maak een limerick

Mail jouw limerick – met thema Summerschool - en win een Summerschoolworkshop naar keuze!

Hoe?
- een limerick bestaat uit 5 regels;
- de eerste regel eindigt op een plaats, stad of land;
- de tweede regel rijmt op de eerste en vertelt wat over iets of iemand
- de derde en vierde regel rijmen op elkaar
- en de vijfde regel rijmt weer op de eerste twee en bevat de clou.

Mail je limerick naar: info@deredactietrainingen.nl.
Deadline is maandag 22 mei. Succes!


Brochure Trainingen

Al meer dan 10 jaar bieden wij professionals en organisaties trainingen op het gebied van schrijven, online media & strategie, redactie & journalistiek en professionele ontwikkeling. Praktijkgericht en interactief. Door mensen uit het vak, voor mensen in het vak.
Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost: 'Schrijf voor degene voor wie het bedoeld is en ben niet bang om mensen nieuwsgierig te maken met een pakkende titel. Een leerzame training met een frisse en vriendelijke trainster, aanrader!'