u bent hier: Home > De Redactie Trainingen

De scholingsvoucher van het UWV

uwv-scholingsvoucher

Vergroot uw kans op het vinden van een nieuwe baan of maak nu een carrière switch!

Iedereen die een baan heeft en zich wil omscholen of bijscholen en iedereen die werkt als zelfstandige kan een scholingsvoucher  aanvragen bij het UWV . Zolang u maar een opleiding gaat volgen in de richting van een kansberoep of een ervaringscertificaat (EVC) wilt behalen om aan te kunnen tonen dat u geschikt bent voor werk bij een toekomstige werkgever. Bent u ingeschreven bij het UWV of heeft u al een WW-uitkering, dan kunt u de scholingsvoucher ook aanvragen.

De aanvraag mag maximaal € 2.500 (inclusief btw) zijn. Daaronder vallen dan alle kosten die bij de opleiding horen, zoals inschrijfkosten, studiemateriaal en collegegeld. Als de opleiding duurder is, dan betaalt u de rest zelf.
Voor de voorwaarden verwijzen wij u naar de site van het UWV.

Kijk op onze website voor ons complete trainingsaanbod . Heeft u een passende training gevonden dan vullen wij de scholingsvoucher graag voor u in.

Heeft u nog vragen, bel of mail ons. Tel. 0299-653853, mail:  info@deredactietrainingen.nl

Gun jezelf een masterclass!

Masterclasses

Ook in 2017 organiseert [De Redactie] Trainingen weer een aantal masterclasses op het gebied van media en communicatie. Masterclasses zijn workshops met een gouden randje, over een onderwerp dat actueel is in ons vakgebied. Op zo'n dag delen maar liefst 4 bevlogen professionals hun ervaringen en lessen rond een thema met een select aantal deelnemers. Masterclasses zijn interessant en inspirerend, maar hebben ook als praktisch doel dat je het geleerde direct kan toepassen in je werk. Lees hiernaast alles over de masterclasses die wij in het voorjaar aanbieden!

Lees hier alles over de nieuwe masterclasses


Brochure Trainingen

Al meer dan 10 jaar bieden wij professionals en organisaties trainingen op het gebied van schrijven, online media & strategie, redactie & journalistiek en professionele ontwikkeling. Praktijkgericht en interactief. Door mensen uit het vak, voor mensen in het vak.
Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

19 social media ideeën van Elja Daae, voor jou

Social media tips

Naar aanleiding van de training Schrijven voor social media, die ze op 7 maart voor [De Redactie] Trainingen geeft, maakte social media deskundige Elja Daae een lijstje met social media formats. Oftewel: ideeën voor updates die je iedere keer opnieuw kunt gebruiken. Op welk platform dan ook. En die krijg jij van haar cadeau!

Lees verder