u bent hier: Home > De Redactie Trainingen

Luieren of leren? Jij bepaalt wat deze zomer brengt!

Summerschool_2017Ook dit jaar organiseren wij weer de Summerschool. Een zomer vol mooie workshops van één dag! De workshops op de Summerschool zijn nét even specialer. Het voelt als een dagje vakantie en je leert ook nog een heleboel. In een dag kun je veel doen, zeker als je met anderen ervaringen uitwisselt en samen aan iets werkt. En dit allemaal op een inspirerende locatie in het pittoreske Monnickendam.

De maanden juni, juli en augustus hebben wij bomvol gepland met interessante en leuke workshops op het gebied van communicatie, presentatie, schrijven en online media. Geef je creativiteit alle ruimte in Creatief online schrijven of vergaar belangrijke kennis in de workshop over Google analytics. Krijg meer vertrouwen in je presentatietechniek door Inspirerend spreken of kom bij het onderliggende verhaal door Interviews en interviews uitwerken. Gloednieuw zijn de workshops Vriendelijk en duidelijk chatten, klantgerichte e-mails/brieven schrijven in b-1 en Luisteren naar lichaamstaal. Maar onze succesnummers Columns en blogs en Creatief schrijven zijn er uiteraard ook weer bij! Kom je meedoen?

Kijk hier voor het complete programma van de Summerschool!

Gun jezelf een masterclass!

Masterclasses

Ook in 2017 organiseert [De Redactie] Trainingen weer een aantal masterclasses op het gebied van media en communicatie. Masterclasses zijn workshops met een gouden randje, over een onderwerp dat actueel is in ons vakgebied.  Lees hiernaast alles over de masterclasses die wij in het voorjaar aanbieden!

Lees hier alles over de nieuwe masterclasses


Brochure Trainingen

Al meer dan 10 jaar bieden wij professionals en organisaties trainingen op het gebied van schrijven, online media & strategie, redactie & journalistiek en professionele ontwikkeling. Praktijkgericht en interactief. Door mensen uit het vak, voor mensen in het vak.
Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Investeer in jezelf met een training van [De Redactie] Trainingen

Trainingen overzicht

Wie werkt in de media en communicatie moet altijd bijblijven, want de ontwikkelingen in ons vak gaan razendsnel! Ook dit voorjaar organiseert [De Redactie] Trainingen weer tal van workshops en evenementen op het gebied van schrijven, online media en strategie, redactie en journalistiek, en professionele ontwikkeling. Investeer in jezelf en schrijf je nu in voor een van onze trainingen, workshops of masterclasses en ontvang 50 euro korting en/of 100 euro op een incompanytraining!

Klik op het e-zine voor alle informatie over het aanbod