u bent hier: Home > De Redactie Trainingen

Brochure Trainingen

Al meer dan 10 jaar bieden wij professionals en organisaties trainingen op het gebied van schrijven, online media & strategie, redactie & journalistiek en professionele ontwikkeling. Praktijkgericht en interactief. Door mensen uit het vak, voor mensen in het vak.
Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Alexandra Vuijk
Alexandra kent nu alle ins en outs van Google Analytics 

Op 19 juli deed (juridisch) tekstschrijver Alexandra Vuijk de training Google Analytics bij [De Redactie]. Alexandra werkt voornamelijk voor opdrachtgevers in de juridische en zakelijke dienstverlening. Ze schrijft (SEO) content voor websites en ‘vertaalt’ ingewikkelde juridische teksten naar Nederlandse teksten. De opdrachtgevers van Alexandra vragen steeds vaker of ze met Google Analytics werkt en of ze de analyses voor hen wil verzorgen. Docent Lars Maat kon haar in deze Summerschool-training al een flink eind op weg helpen.

Voldeed de training aan Alexandra's verwachtingen? Lees hier het interview.


Een (gratis) foto zegt meer dan 1000 woorden... 

beeld

Meer dan ooit maakt beeld het verschil. Vang de aandacht van je volgers met een opvallende foto. Verhoog de conversie op je website met sterk beeld. En benadruk wat je bedoelt met een mooie infographic. Maar blijf daarbij ver weg van de geijkte stockfoto's. En plaatjes zoeken in Google is ook geen goed idee.

Lees verder

5 schrijftips om weer plezier in het schrijven te krijgen 

5 schrijftips Cathelijn Schilder

Als je al jaren (professioneel) schrijft, loop je weleens vast en is de inspiratie soms ver te zoeken. Cathelijn Schilder, docent van [De Redactie] Trainingen, geeft de inspirerende training Creatief schrijven. Je krijgt van haar alvast een aantal schrijftips om weer plezier te krijgen in het schrijven!

Haal hier je schrijftips!